В края на ноември в НДК в зала 7 ще

...
В края на ноември в НДК в зала 7 ще
Коментари Харесай

Популярни лица идват на Rakia & Spirits Fest 2019


В края на ноември в НДК в зала 7 ще се организира VII следващ интернационален фестивал на ракията. В петък и събота ( 29 – 30 ) в топла и изискана атмосфера, край щандовете на най-популярните родни и задгранични производители, в дните на Rakia & Spirits Fest се чакат над 5000 гости.

Организаторите тази година насочат публични предложения към известни персони като актьорите Антон Радичев, Георги Мамалев, Малин Кръстев, Красимир Доков, Станимир Гъмов, евродепутата Андрей Слабаков, публицистите Иван Гарелов, Агент Тенев и други, които на място да се срещнат с най-новите вкусни ракиени оферти на дестилериите от България, прилежащите балкански страни и света. Сред обичайните изложители са компании от Сърбия, Северна Македония, Гърция, Турция, Черна гора, Китай, Бразилия и други страна.

Над 400 ракиени аромата ще поблазнят същинските познавачи и ценители на вкусните алкохолни питиета в часовете на неограничена дегустация. По време на ракиения фест ще има музика онлайн, като посетителите ще се радват на осъществяванията на музикантите от група Ехо Балкан Самба. Освен настоящите ракиени коктейли за дами, които ще се миксират пред погледите на посетителите, ще има особено обособена коктейл зона с авторски оферти с домашни сиропи от ябълки и индрише и гастрик от кайсии. Ще има и греяна ракия с карамелизирана захар, карамфил и черен пипер.

В двата дни на ракиената фиеста ще се организира и конкурс „ Ракия – изборът на потребителите “. Високото равнище на фестивала позволява продажба на спомагателни токени (кредити) за дегустация на премиум и извънредни питиета и закупуването на обичаните Ви питиета от феста на цени на производител. За по-любопитните ценители на ракиените питиета ще бъдат проведени майсторски класове, в които ще се споделя за метода на произвеждане на напитките – елексири.

Дегустациите и всеки токен отговорят на половин унция, която се равнява на 15 мл и съгласно специалистите това количество е изцяло задоволително, с цел да може човек да се увери дали желае още веднъж да отпие от същото пиво, или е подготвен за нови чувства и вкусови провокации.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР