В края на миналия месец Ubisoft успяха да разочароват геймърите

...
В края на миналия месец Ubisoft успяха да разочароват геймърите
Коментари Харесай

Ubisoft започна да премахва The Crew от библиотеките на хората

В края на предишния месец Ubisoft съумяха да разочароват геймърите за следващ път, изключвайки сървърите на The Crew. Автомобилният сим е игра от 2014, само че недоволството на мнозина беше огромно.

Наскоро се появи вяра за мнозина, че макар дейностите на френското студио, играта ще може да се играе. Както знаете The Crew е заглавие, което изисква непрекъсната онлайн съгласуваност и изключването на сървърите ѝ означаваше завършек на играта за нея. Споменатата вяра е в слуховете, че запалянковци са се заели да основават пачове, позволяващи офлайн игра. Изглежда Ubisoft са разбрали това и са почнали да отстраняват играта непосредствено от библиотеките на геймърите. За това разбираме от обява на участник в Reddit. Той показва екранно изображение от страницата на играта в библиотеката си. „ Вече нямате достъп до тази игра. Защо не ревизирате магазина, с цел да преследвате приключенията си? “, гласи известие на страницата му.

Друг от коментиращите тематиката споделя, че дори да тръгне да съди Ubisoft, той няма да може. Причината е, че Ubisoft са изтрили историята на поръчаните от него игри преди 2020. А сходни планове към този момент има. Наскоро ви разказахме за петиция, стартирана от английски геймър. В нея той приканва виновните лица в Европейски Съюз и Англия да извърнат внимание на хищническото държание на гейм издателите. Вземайки поради засиленото внимание на европейските институции към техногигантите в последните години, може и нещо да се получи. Конкретно Ubisoft доста държат да вбесяват геймърите. По-рано тази година началник в студиото дори предложи на геймърите нещо в действителност неуместно. А точно да не помнят за притежаването на игри.

„ Eднo oт нeщaтa, ĸoитo oтчитaмe e, чe гeймъpитe ca cвиĸнaли, пoдoбнo нa тoвa c DVD-тaтa, дa пpитeжaвaт и cи имaт игpитe cи. Toвa e пoтpeбитeлcĸия нaвиĸ, ĸoйтo тpябвa дa ce пpoмeни “, съобщи Филип Тремблей от Ubisoft. Той визираше физическите копия на игри, само че и освен. Може ли в действителност един ден геймърите да не имат своите игри? Политиката за прилагане „ като услуга “ е публикувана от дълго време в техноиндустрията. Софтуер като услуга, инфраструктура като услуга, облачните услуги, съхранението на данни. Имаме образците и с Netflix. Със Spotify. „ Няма да имате нищо и ще сте щастливи “. Това беше декларирал преди години един от най-влиятелните хора в света през днешния ден. Дано с игрите не се случи по този начин.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР