В края на миналия месец шампиона на Световния боксов съвет

...
В края на миналия месец шампиона на Световния боксов съвет
Коментари Харесай

Майк Тайсън: Уайлдър щял да ме победи? Не мисля така

В края на предишния месец първенеца на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър (39-0, 38 КО) направи сензационно изявление, че би бил изцяло кадърен да унищожи първокласната версия на Майк Тайсън от 1986-а година, който по това време изглеждаше изцяло несломим и завоюва първата си купа в тежка категория, а по-късно сплоти и всички колани в дивизията.

"Аз против Тайсън от 1986-а година? Щях да го размажа. Вижте, би трябвало да погледнем действително на нещата. Знам, че има доста хора, които приказват за остарялата школа и я съпоставят с новата генерация боксьори, само че би трябвало да знаете, че на света няма школа, в която да не съм номер едно ", съобщи самоуверения Уайлдър.

След като някои критици нападнаха Уайлдър, той застана твърдо зад думите си, че ще победи Тайсън в най-хубавите му години.

"Скоростта ми е убийствена, ръцете ми са прекомерно дълги, прекомерно съм висок, атлетичен съм, работя добре с краката, което ми дава голямо преимущество, това играе огромна роля. Не желая да демонстрирам пренебрежение към Майк Тайсън, в неговата ера той бе най-хубавият, само че това е нова епоха. Никой войник от остарялата школа не би трябвало да победи подобен от новата. Напълно съм убеден в това, което споделям. Аз знам какво приказвам ", продължи Уайлдър.

Сега самият Тайсън се появи пред камерата, с цел да даде своя елементарен коментар на изказванията на Уайлдър.

"Аз не мисля по този начин ", съобщи Тайсън.

Бившият неоспорим първенец в тежка категория Ленъкс Люис също се намеси в този спор, заставайки зад "Железния " Майк.

"Харесвам Уайлдър, само че той в никакъв случай не е бил на кръга с някой толкоз нечовечен, който в действителност желае да счупи ребрата ти с всеки удар. Не го виждам против Тайсън ", съобщи Люис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР