В края на миналата седмица завръщането си във Формула 1

...
В края на миналата седмица завръщането си във Формула 1
Коментари Харесай

Sportal Motorsport: Колко е важно завръщането на Форд за Формула 1?

В края на предходната седмица завръщането си във Формула 1 разгласи американският авто колос Форд, който ще е сътрудник на Ред Бул. Водещите на Sportal Motorsport Георги Иванов и Евгени Въков дискутират какъв брой е значима тази вест за международния шампионат и какво може да се чака от взаимната работа на Форд Пърформанс с Ред Бул.

Представянето на Ред Бул в Ню Йорк се оказа дълго, само че като изключим завръщането на Форд, не донесе други вести на почитателите на Формула 1. Тимът не сподели новия си автомобил, а цветовата скица за новия сезон, която в тази ситуация на Ред Бул нормално е близка до тази от предходния.

Този уикенд е рали “Швеция ”, втори кръг от Световния рали шампионат. Световният първенец Кале Рованпера завоюва предходната година в Умея, само че в този момент няма да му е толкоз елементарно - на старт дружно с него застават още три спечелили в това съревнование и борбата ще е страхотна.

И най-после, само че не по значимост - в Малайзия върви шейкдаун пробата в MotoGP. Постарахме се да разбираем какво значи това, кой кара там и какви са дилемите пред водачите и тимовете.

Приятно гледане!

Снимки: Gettyimages | Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР