В края на миналата седмица в столицата и Северозападна България

...
В края на миналата седмица в столицата и Северозападна България
Коментари Харесай

Хванаха Е*льото, въртял търговия с проститутки

В края на предходната седмица в столицата и Северозападна България е извършена профилирана акция на ГДБОП за разбиването на мрежа от проститутки. Служителите на Министерство на вътрешните работи са претърсили адреси във Враца, София и Вършец, на които са открити дами, занимаващи се с проституция.

По време на инспекцията е търсен 30-годишният врачанин Цветомир Павлов. За него имало съмнения, че е шефът на мрежата за търговия с женска плът. Тъй като мъжът живее в къща в близкото село Паволче, ченгетата са ровили и там, написа BulNews.bg

В понеделник сутринта търсеният самичък се е предал на полицията в София и незабавно бил задържан. С разрешението на наблюдаващия прокурор му е взета мярка задържане за 72 часа. На този стадий няма повече информация за акцията на ГДБОП. Неофициално са знае, че доказателствата за незаконната активност са събирани повече от година.

Цветомир Павлов е прочут с любопитния си прякор Е*льото. Той е индивидът, който преди 6 години подаде тъжба в полицията против Веселин Попов-Лунгара за нанесен му побой в Галиче. Заради неговите изказвания, че са измъчвани дружно със брачната половинка му в дискотека в скандалното село, съдът произнесе 7-годишна присъда за Лунгара, която той към този момент изтърпява във врачанския затвор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР