В края на миналата седмица туристите във Варна станаха свидетели

...
В края на миналата седмица туристите във Варна станаха свидетели
Коментари Харесай

Туристи бягат от плаж на Черно море заради умрелите плъхове и стотиците кърпички във водата

В края на предходната седмица туристите във Варна станаха очевидци на неприятна панорама. На Южния плаж изплува огромно количество мокри кърпички, както и мъртви плъхове.

" Синът ми сподели, че във водата плува мишле. Първоначално не му повярвах. Когато погледнах, в действителност имаше починал плъх, който се носеше по повърхността ", описа Полина Симеонова, която подаде сигнал до NOVA.

Жената взема решение да се разноски по плажната линия, където се натъква на още тела на плъхове. " Много се учудих, че може да се случи такова нещо. Плажът беше цялостен. Чайките кълвяха умрелите плъхове ", добавя Симеонова.

През предходната седмица на плажа бяха изплували мокри кърпички. Тогава е осъществена поредна инспекция от Басейнова дирекция и Регионална инспекция за опазване на околната среда. Установено е преливане на дъждовен колектор.

Концесионерът на плажа се възмущава, че единственото, което се прави, е да се пишат констативни протоколи. На този декор туристи остават разочаровани и се отхвърлят да посещават линията.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР