В края на миналата седмица Селин Дион обяви, че отменя

...
В края на миналата седмица Селин Дион обяви, че отменя
Коментари Харесай

Сериозната причина за отмяната на концертите на Селин Дион

В края на предходната седмица Селин Дион разгласи, че анулира всичките планувани концерти от турнето си до април 2024 година Причината - поради синдрома на скованата персона, с който е диагностицирана, тя не се усеща в положение да се приготви сполучливо и да извърши остатъка от турнето си.
 Поредните неприятни вести от Селин Дион - поради болестта синдром на скованата персона
Поредните неприятни вести за Селин Дион

Феновете ѝ са разтревожени и разочаровани

В изказването си, споделено в обществените мрежи, певицата се извини на почитателите си и им даде вяра, че скоро още веднъж ще бъде на сцена, защото не се е предала духом.

" Когато светът излезе от пандемията, Селин продължи да се лекува след диагностицирано здравно положение, което ѝ пречи на работата. Селин работи интензивно по възобновяване си. Имаме всички очаквания, че някой неотдавнашен ден Селин ще може да пристигна във всички тези градове в Европа, с цел да пее пред невероятните си почитатели, само че това време просто не е в този момент. Медицинският екип на Селин продължава да следи и лекува положението ѝ ", се споделя още в изказването.

Певицата трябваше да излезе на сцената в Амстердам през август, където да открие европейското си турне, което бе планувано да приключи в Лондон през април 2024 година Всички 42 дати от турнето Courage обаче са анулирани.

Въпреки това Селин Дион е твърдо решена един ден още веднъж да пее пред аудитория. " Много скърбя, че ви отчайвам всички още един път... и макар че това разрушава сърцето ми, най-добре е да отменим всичко, до момента в който в действителност съм подготвена да се върна на сцената... Няма да се отхвърлям... и нямам самообладание да ви видя още веднъж ", показа още певицата.

Тя разтревожи почитателите си, когато още през декември предходната година разкри, че е диагностицирана със синдром на скованата персона. Заболяването, което предизвиква изтощителни мускулни конвулсии, е рядко и нелечимо. То визира централната нервна система и по-специално мозъка и гръбначния мозък, и може да остави пациентите инвалиди или приковани на легло, неспособни да работят и да се грижат за себе си. Неврологичното заболяване е с автоимунни характерности и включва вдървеност, изтощителна болежка, хронична тревога и мускулни конвулсии, които могат да са толкоз мощни, че да изместят ставите и даже да счупят кости.
 Селин Дион на 55
Селин Дион в 26 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Заради болестта си Селин Дион един път към този момент е отлагала концерти. Този път обаче тя непосредствено ги анулира, защото това решение ѝ се коства най-честно към почитателите. " Целта сигурно е тя още веднъж да тръгне на турне, само че откакто се оправи ", споделя източник на People. От него разбираме още, че сега певицата е фокусирана върху здравето си. " Тя не можеше да продължи да отсрочва концерти, не беше почтено към почитателите ", приключва източникът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР