В края на миналата седмица се оказа, че Марк Уолбърг

...
В края на миналата седмица се оказа, че Марк Уолбърг
Коментари Харесай

Защо Марк Уолбърг се появи на интервю с кръст на челото?

В края на предходната седмица се оказа, че Марк Уолбърг е почитател на един от най-популярните и съумели българи в света.

В петък артистът употребява профила си в Instagram, с цел да поздрави Григор Димитров за представянето му на шампионата по тенис в Ротердам.
                             

Няколко дни по-късно известният артист употребява друга своя изява, с цел да изпрати значимо съгласно него обръщение към всички.  Той обществено показва връзката си с религията по време на присъединяване в шоуто „ Today “. При това по много необикновен, само че безапелационен метод.

Актьорът се появи с нарисуван кръст на челото.

 Марк Уолбърг фрагменти vbox7

51-годишният Марк изигра ролята на боксьор, станал след това духовник, в биографичната драма от 2022 г. „ Отец Стю “. Затова съобщи, че желае да показа своята религия с почитателите.  По време на телевизионното изявление той имаше нарисуван пепеляв кръст тъкмо над очите си, което е католически знак на примирение и съчувствие.

Пред водещата на шоуто той изясни: „ Става въпрос за баланс. Не желая да го налагам на никого, само че не се отхвърлям от вярата си. Това е още по-голям грях. “
                             

„ Знаете ли, това не е известно в моята промишленост, само че не мога да отрека вярата си. За мен е значимо да споделя това с хората. (...) Но аз имам другари от всички сфери на живота и разнообразни типове вероизповедания и религии, тъй че е значимо да почитаме и почитаме и тях “, изяснява още той.

Марк изясни още, че вярата му значи „ всичко “ за него и   му е предоставила толкоз доста благоприятни условия в живота. Днес той се радва на сполучлива кариера и прелестно семейство, като е татко на четири деца.

Той също по този начин показа какъв брой значима е била „ дисциплината “, която му дава религията. И тъкмо това е тайната на триумфа в кариерата му.

 Марк Уолбърг Getty   Марк със брачната половинка си Риа Дърам и трите им деца Ела, Брендан и Майкъл през 2014 година

„ След като започнах да се занимавам с филми и прекосих в киното от музиката, осъзнах, че нуждая се от доста дисциплинираност в живота си и тази дисциплинираност ми обезпечи толкоз доста други неща “, добави той. „ Бях толкоз доста заплатен за това и желая да го споделя с хората. Независимо дали става въпрос за пост, повече работа или просто превозване на повече време с Бог, посредством молитва или размисъл. Тези неща са значими. "

Марк признава още, че не задължава своите деца да вървят на черква, само че пък им дава своя персонален образец.

 Марк Уолбърг Getty  Марк със брачната половинка си Риа Дърам и сина им Майкъл през 2023 година

Известно е, че Марк Уолбърг стартира музикалната си кариера в ранна възраст, присъединявайки се към групата New Kids On The Block с брат си Дони Уолбърг. След това има солова кариера, преди да направи завой към огромния екран, като филмовият му дебют е роля в „ The Substitute “ през 1993 година
 image2_16x9.png Годината на Дракона идва: ето всичко, което би трябвало да знаем за 2024 и нейния настойник На фокус
Следват хитови ленти като „ Италианска спекулация “, „ Трансформърс “, „ Баща в остатък “, „ Кръв и пот “ и „ От другата страна “, за който получи номинация за Оскар за най-хубав артист в поддържаща роля.

В неотдавнашен диалог с Entertainment Tonight за разпространение на „ Отец Стю “ той изясни, че желае да се концентрира повече върху планове, които могат да „ оказват помощ “ на другите, и да се концентрира върху „ смислената “ работа.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР