В края на миналата седмица, по време на изложението Global

...
В края на миналата седмица, по време на изложението Global
Коментари Харесай

Смартфонът Blackview Max 1 разполага с вграден проектор

В края на предходната седмица, по време на ревюто Global Sources Hong Kong 2018, китайската компания Blackview показа забавния смарт телефон Max 1 с вграден проектор. По този метод, клиповете от YouTube могат да се гледат освен на екрана на устройството, само че и на стената.
Смартфонът Blackview Max 1 е оборудван с 6,01-инчов AMOLED екран с резолюция 2160х1080 пиксела. Телефонът се базира на системата-върху-чипа MediaTek Helio P23 с 8х ARM Cortex-A53 ядра с тактова периодичност 2,3 GHz и интегрирания графичен ускорител ARM Mali-G71 MP2 с работна периодичност 770 MHz. Устройството разполага с 6 GB оперативна памет и 64 GB флаш-диск.



От останалите механически характерности можем да изброим двойна предна камера с резолюция 16+16 мегапиксела с различаване на лицето, NFC модул, слот за две SIM-карти, USB Type-C порт и мощна акумулаторна батерия с потенциал 5000 mAh, с поддръжката на 12V/2A бързо зареждане. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 8.1.



Не се оповестяват параметрите на вградения проектор, като се изключи че оптималният размер на показваното от него изображение е 5 метра.



Според тази информация, продажбите на смарт телефона Blackview Max са планувани да стартират тази есен. Жената към този момент не е известна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР