В края на миналата седмица компанията LG получи патент за

...
В края на миналата седмица компанията LG получи патент за
Коментари Харесай

LG работи върху сгъваем смартфон с три AMOLED екрана

В края на предходната седмица компанията LG получи патент за сгъваем смарт телефон с три AMOLED екрана.
В базата данни на Световната организация за интелектуална благосъстоятелност (World Intellectual Property Organization, WIPO) се появи нов смарт телефон на LG с три AMOLED екрана , като всеки един от тях е сензорен. Размерът на диагонала и на трите екрана е идентичен, а тяхното обслужване става благодарение на специфичен програмен продукт. Мобилното устройство може да сгъва като брошура, а след разгъването се получава мобилно устройство с огромен екран.



В разгънат тип новият смарт телефон на LG има екран със съответствие на страните 19:9 и е комфортен за гледането на филми. Екраните нямат странични рамки и изображението е изцяло. В главната секция на този смарт телефон се намира процесора и останалия хардуер, бутона Home, камерите и датчиците.



В патента категорично се споделя, че трите екрана на смарт телефона могат да се употребяват като един общ екран, подобаващ за сърфиране в интернет, за работа с офис документи и други. Възможна е и едновременната работа на трите екрана с три обособени приложения. Предполага се, че това е комфортно при учене, при слагане на някаква справочна информация на единия екран и така нататък



Няма информация, по кое време можем да чакаме новото устройство.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР