В края на миналата седмица GSMArena публикува своя топ-10 рейтинг

...
В края на миналата седмица GSMArena публикува своя топ-10 рейтинг
Коментари Харесай

Xiaomi Redmi Note 7 и Samsung Galaxy Fold оглавиха топ-10 на GSMArena за най-популярните смартфони

В края на предходната седмица GSMArena разгласява своя топ-10 рейтинг на десетте най-популярни в този уеб портал смарт телефони. Класацията бе управлявана от Xiaomi Redmi Note 7 и Samsung Galaxy Fold.

Рейтингът на известността се сформира съвсем автоматизирано, като се преброяват запитванията на потребителите по отношение на другите модели смарт телефони.



На първо място за изтеклата седмица бе класиран Xiaomi Redmi Note 7, а на второ място се намира неговата по-мощна трансформация Redmi Note 7 Pro. Те се разграничават по главната камера и по потребления процесор. На трета позиция е сгъваемият смарт телефон Samsung Galaxy Fold, който стана прочут най-вече със своя сгъваем екран.

На четвърто място в седмичния рейтинг на GSMArena се намира Xiaomi Redmi Note 6 Pro, а петото място е за Samsung Galaxy A7 (2018). Шестата позиция е на Huawei Y9 (2018), като незабавно след него е класиран Xiaomi Pocophone F1 – бюджетен флагман с топ хардуер и доста добра двойна камера.



Осмата позиция е на модела Samsung Galaxy S8, търсенето на който внезапно набъбна, тъй като доста магазини понижиха неговата цена. На девето място е класиран Huawei Nova 4 с капкообразното отверстие в екрана. Седмичният топ-10 на уеб портала GSMArena завършва със загадъчния Samsung Galaxy A8s, който се продава единствено в азиатските страни и информацията за него към този момент не е доста.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР