В края на миналата седмица бяха подписани договорите с фирмата

...
В края на миналата седмица бяха подписани договорите с фирмата
Коментари Харесай

Започва аварийната реконструкция на ПСПВ „Ясна поляна“

В края на предходната седмица бяха подписани договорите с компанията реализатор, както и с авторския, строителния и инвеститорския контрол за реконструкцията на филтърното и помпеното ходило на ПСПВ „ Ясна поляна “ . Това оповестиха от Областната администрация в Бургас. 

Срокът за осъществяване на плана е 10 месеца , като той стартира да тече при разкриване на строителната площадка. Изпълнителят и строителният контрол поеха ангажимент незабавно да задвижат процедурата и да набират нужните документи , с цел да може тя да бъде открита в най-кратък период.

Фирмата реализатор показа линеен график, в който са разказани в детайли съпътстващите действия по реконструкцията на пречиствателната станция , като ще показват седмичен и месечен доклад по осъществяването им. Те увериха, че всички материали ще отговорят на спецификациите на плана.

Областният шеф Пламен Янев съобщи, че цели на реконструкцията са качеството на плана и бързината за осъществяване .

„ Обектът е с огромно публично значение за хората в района. Очаквам интензивно присъединяване и от трите надзорни компании. От страна на Областна администрация Бургас ще има ежеседмично наличие на обекта с оглед качественото и в период осъществяване “ , разяснява той.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР