В края на миналата година, SUV семейството на Volkswagen беше разширено

...
В края на миналата година, SUV семейството
на Volkswagen беше разширено
Коментари Харесай

Volkswagen T-Cross с премиера в България

В края на предходната година, SUV семейството на Volkswagen беше разширено с напълно новото субкомпактно предложение T-Cross. От днес моделът, създаден на модулната MQB платформа на колоса, присъства официално и на българския автомобилен пазар.

Volkswagen T-Cross е с дължина от единствено 4.11 метра, но благодарение на междуосието си от 2.56 мм обещава задоволително вътрешно пространство. Допълнителна еластичност и модулност на интериора е постигната благодарение на регулируемите с 14 сантиметра по главната дължина на колата задни седалки. В взаимозависимост от тяхната позиция, товарното поделение на T-Cross е в положение да предложи вместимост от 385 до 455 литра, а при сгъването на облегалките на задните седалки обемът може да доближи 1281 литра.



"В България, Volkswagen T-Cross ще се предлага с два двигателя- еднолитров, трицилиндров бензинов с оптималната мощ от 115 конски сили и 1.6-литров TDI дизелов мотор с 95 конски сили, като и двата задвижващи агрегата могат да бъдат комбинирани както с механична, по този начин и с автоматична трансмисия ", разяснява по време на официалното показване Нестор Несторов, бранд управител на подразделението леки коли на Volkswagen.



В общоприетото съоръжение на T-Cross са включени спирачен помощник с функционалност за разпознаване на пешеходци, система за задържане на транспортното средство на пътното платно, подкрепяне на потеглянето по надолнище и други, а като допълнителна екипировка са налични адаптивен круз надзор и паркинг асистент.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР