В края на миналата година стартираха продажбите на стилния смартфон

...
В края на миналата година стартираха продажбите на стилния смартфон
Коментари Харесай

Новият ъпдейт за Huawei Honor 7X добави разпознаване на лицето

В края на предходната година стартираха продажбите на стилния смарт телефон Huawei Honor 7X от междинен клас, който се хареса на потребителите.
Сега Huawei показа възобновяване за смарт телефона Honor 7X, което добави поддръжката на технология за различаване на лицето. Използват се софтуерни логаритми. Това е функционалността Face Unlock , която дава опция телефонът да бъде отключен без физически контакт с устройството. Достатъчно е просто да се огледа неговия челен панел.



Малко преди този момент, поддръжката на различаване на лицето получиха два смарт телефона на Huawei – моделите Honor View 10 и Honor 9 Lite. Техните притежатели от няколко седмици могат да отключват телефоните си с потребление на лицевия скенер. Това е доста комфортно, когато ръцете са заети с нещо или са прекомерно нечисти.



Добавянето на новата функционалност в Huawei Honor 7X е напълно елементарно. Достатъчно е в настройките да се ревизира за обновявания и да се конфигурира EMUI фърмуера. Face Unlock се появява незабавно и преди да се употребява, би трябвало да се настрои.

Honor 7X е оборудван с 5,93-инчов IPS екран с резолюция 2160х1080 пиксела, основан на 8-ядрения процесор HiSilicon Kirin 659 с тактова периодичност 2,36 GHz. Налична е двойна съществена камера с резолюция 16+2 мегапиксела, предна камера с резолюция 8 мегапиксела и 3340 mAh батерия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР