В края на миналата година стана ясно, че след прекъсването

...
В края на миналата година стана ясно, че след прекъсването
Коментари Харесай

Ето кой още ще се качи на сцената на Hills Of Rock

В края на предходната година стана ясно, че след спирането през 2023 година, Hills of Rock се завръща на Гребна база, Пловдив през актуалната. Датите за фестивала през 2024 година са 25 до 27 юли и научихме, че първият хедлайнер на събитието, който ще се качи на музикалната сцена на 25 юли е Korn , дружно с Spiritbox и Loathe .

Вече е ясно и кой ще държи публиката на крайници на идващия фестивален ден - 26 юли. Това са Bring Me The Horizon. С номинация за Грами и преди малко извоювана премия БРИТ, с над 5 милиона продадени албума световно, aрмия от почитатели, разпродадени турнета в целия свят, мултиплатинените Bring Me The Horizon идват в България, когато са на върха на славата.

Започналите като непретенциозна деткор група от Шефилд, BMTH не просто доближават международен триумф, а го вършат със размах, като се трансформират в една от бандите с най-силно влияние върху цяло потомство почитатели и реализатори в разнообразни музикални жанрове и безусловно пренаписват определението за това какво значи да бъдеш част от модерната метъл сцена.

Беше изненадващо време за Bring Me The Horizon в последно време, защото бандата се раздели много ненадейно с с един от членовете си - Джордан Фиш, на 22 декември 2024 година И макар че идният им седми студиен албум POST HUMAN: NeX Gen, който чакахме на 12 януари, ще има някакво известно закъснение, въпреки всичко групата зарадва почитателите си при започване на 2024 година с ново парче, озаглавено " Kool-Aid ".
 Hills of Rock се завръща с Кorn
Hills of Rock се завръща с Кorn

Ню метъл пионерите свирят на 25 юли в първия фестивален ден в Пловдив

Освен основната сцена, Hills of Rock 2024 Пловдив ще има още две - партньорските " На Тъмно " и " Строежа ", които към този момент подреждат атрактивен лайнъп като допълнение към главната сцена и чиито участници ще бъдат оповестени скоро.

Цената на билета е 110 лева за един фестивален ден и 200 лева за трите фестивални дни. Билетите са в продажба в мрежата на Тicketstation.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР