В края на миналата година Polestar потвърди, че ще пусне

...
В края на миналата година Polestar потвърди, че ще пусне
Коментари Харесай

Polestar 4, електрическият SUV с размери на Tesla Model Y, е забелязан за първи път

В края на предходната година Polestar удостовери, че ще пусне на пазара новия си SUV Polestar 4, който ще се появи след Polestar 2 и огромния премиум SUV Polestar 3. Сега наподобява, че развойна версия на Polestar 4 е била видяна за първи път в Китай, съгласно отчети от CNC.

Забелязаният модел беше затрупан с черна обвивка по целия автомобил, както и с присъщите фарове Thor, които издават, че става въпрос за автомобил Polestar или Volvo.

Polestar 4 е по-малък SUV от своя предходник Polestar 3, който беше показан през октомври. Размерите му са сходни с тези на доста известния Tesla Model Y.
 width=
По време на оповестяването през октомври 2022 година основният изпълнителен шеф Томас Ингенлат показа за напредъка в създаването на автомобила Polestar 4:

" Разработката на Polestar 4 върви по проект и е в доста напреднала фаза "

В допълнение към това, че формалното пускане се чака през 2023 година, той сподели:

" Ще пуснем автомобила и не споделям, че просто ще отидем и ще ви представим дизайна на автомобила. Това ще бъде началото на стартирането, което ще включва главните стадии, които ще реализираме през 23 година "

Polestar 4 е ситуиран върху платформата PMA на Polestar, която е въодушевена от архитектурата SEA на Geely. Geely е компанията майка на разнообразни марки.

   width=

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР