В края на миналата година папараци от изданието Motor 1

...
В края на миналата година папараци от изданието Motor 1
Коментари Харесай

Новото комби Mercedes C-Klasse премахна голяма част от камуфлажа

В края на предходната година папараци от изданието Motor 1 за първи път уловиха в обективите си новото комби на Mercedes-Benz C-Klasse. Колата обаче беше покрита с тежък камуфлаж и беше в спортната си версия с решетка Panamericana. Сега същите фото шпиони съумяха да снимат общоприетата версия на идната C-Klasse, която е с много най-малък камуфлаж.

Останалият по колата камуфлаж покрива измененията в предницата и по кърмата, само че общият екстериорен дизайн е забележим. Различават се повече ъглови линии, както и фарове в стила на обновената Е-Klasse. Комбито би трябвало да бъде показано публично през 2021 година, само че няколко месеца по-късно от седана, който може да дебютира през първата половина на годината.

Но през 2022 година чакаме да забележим освен AMG версии на модела, само че и вид с нараснала проходимост All-Terrain. Последният ще е с пет порти и ще е ориентиран към непосредствено съревнование с Audi A4 Allroad. Според слуховете към този момент няма да има купе версии в фамилиите на C- и E- класите. Уж вместо тях те ще пуснат една нова спортна двувратка, обозначена, като CLE.

Оставайки разпознаваеми извън, всички модели от фамилията на C-Klasse ще получат в новото си потомство съществено модифициран интериор с технологии от S- и E- класите. Гамата мотори, както се очакваше, също ще бъде доста по-различна, като сериозен акцент ще бъдат хибридните силови трактове, основани на бензинови четирицилиндрови турбомотори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР