В края на миналата година - навръх Коледа, Александър Кадиев

...
В края на миналата година - навръх Коледа, Александър Кадиев
Коментари Харесай

Следващата крачка за Сашо Кадиев и Ивелина Чоева

В края на предходната година - точно на Коледа, Александър Кадиев предложи брак на половинката си Ивелина Чоева пред очите на родителите ѝ, чиято благословия артистът не пропусна да изиска.
 Александър Кадиев, Ивелина Чоева и новината за годежа им
Големите вести на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева

Коледа е време за...

И макар че Ивелина сподели " да ", към момента не са ясни детайлности по отношение на бъдещата им женитба - нито дали ще се случи скоро, нито какви тъкмо са проектите и желанията на бъдещите младоженци. Сашо Кадиев и Ивелина Чоева обаче несъмнено са подготвени за идната значима крачка в живота си. И това е взимане на домакински любим, за който да се грижат.

Те не пропуснаха да качат фотография на дребното си кученце, което носи името Кайра. От мненията разбираме, че породата му е кавапу. През последните няколко десетилетия разнообразни кръстоски на пудели, в това число кавапуто, станаха извънредно известни, изключително в Съединени американски щати. В случая на тази порода, животното ловко съчетава добродушността на джентълмен кинг чарлз шпаньола с хипоалергенните черти на пуделите.

Известен със своята любяща, привързана природа, кавапу (понякога именуван кавадудел или кавудел) е порода, при която се следи възходяща известност през последните няколко десетилетия. Те се приспособяват добре и техните игриви и непринудени персони ги вършат отлично допълнение за множеството фамилии с деца. Може би Сашо Кадиев и Ивелина Чоева желаят да ни загатнат, че са подготвени да усилят фамилията си скоро. Не се съмняваме, че следва да разберем.

39-годишният Александър Кадиев има щерка Катерина (7 г.) от предходна своя връзка, само че досега не се е женил. Що се отнася до Ивелина Чоева, тя е на 24 години и е от Хасково. Завършва университет UEL в Лондон, където се насочва към модата.
 Ивелина Чоева, Vogue Horoscope и една корица
Българка на корицата на Vogue Украйна

Ивелина Чоева в 12 секси фрагмента

Снимала се е за доста известни марки и е взела участие в акции на Fendi, Loreal, Max Factor, Tresseme, Samsung, като в същото време има и няколко материала за фешън списания като Harper`s Bazaar, Cosmopolitan и Glamour. През 2019 година Ивелина Чоева беше на корицата на януарското особено издание на Vogue Horoscope в Украйна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР