В края на миналата година Konami , че възраждат Silent

...
В края на миналата година Konami , че възраждат Silent
Коментари Харесай

Bloober не е единственият разработчик, с който Konami са преговаряли за Silent Hill 2

В края на предходната година Konami, че възраждат Silent Hill – един толкоз дълго чакан анонс от страна на феновете на поредицата. Една от игрите разкрити от японското студио – модифицирана версия на Silent Hill 2 – получава забавен разработчик – полското студио Bloober Team, известно с арт-хорър прекарването Layers of Fear. Но Bloober не са били единственото студио, с което Konami са преговаряли по отношение на плана.

Разкритието за това идва от водещия продуцент на римейка на Silent Hill Мачией Гломб и негово изявление с GamingBolt. Той разкрива, че Konami са се свързали и с други разработчици преди да вземат решение, само че са избрали точно Bloober Team, защото те имали в екипа си няколко индивида, които познават играта в цялост.

„ Доколкото знам Konami в действителност са говорили и с други студиа във връзка с концепцията за преработката на Silent Hill 2. И съгласно мен, по този начин е трябвало да създадат, тъй като една такава игра би трябвало да се сътвори от най-отдадените на концепцията разработчици и никой различен. Фактът, че се стопираха на нас беше както голямо самопризнание, по този начин и голяма мотивация. Разполагаме с хора, които познават играта от вътрешната страна и считам, че Konami са забелязали това много бързо “, изяснява Гломб. И несъмнено Bloober Team имат сериозна помощ от креативния шеф и живописен дизайнер на истинската игра Масахиро Ито и композиторът ѝ Акира Ямаока.

Самите Bloober са изпитали миг на съмнение. От една страна, това е било голяма отговорност за тях, само че в това време те почувствали, че няма друго студио, което да се оправи по-добре от тях със задачата. „ Както евентуално може да предположите, когато те се свързаха с нас, ние се забавихме с отговора, вземайки поради тежестта от отговорността, която идва с това. В същото време не си показва различен, с изключение на нас, който да направи римейка с изключение на нас. Сигурни бяхме, че ще се отнесем към това с нужното усърдие, което заслужава играта “. Що се отнася до това дали работата на Bloober във връзка с света на Silent Hill ще се ограничи до модифицираната версия на втората игра, Гломб дава отговор: „ Все още следва да се види, само че в случай че зависеше от мен бих споделил в никакъв случай не казвай „ в никакъв случай “.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР