В края на миналата година Bethesda представи пътната карта за

...
В края на миналата година Bethesda представи пътната карта за
Коментари Харесай

Fallout 76: America’s Playground направи премиерата си

В края на предходната година Bethesda показа пътната карта за 2024 за Fallout 76. Тя включваше огромно обновяване за играта напролет. Това обновяване – America’s Playground, втората част на Atlantic City, към този момент излезе публично.

Освен постоянните ремонти и оптимизации, студиото сервира и сериозен пакет със наличие, който да ви радва в идващите месеци. Това включва нов куест в рамките на Атлантик Сити, в който ще би трябвало да помогнете на кмета Тейлър с извънземно нахлуване. Както и напълно нова задача за довеждане докрай. Тук ще бъдат препоръчани няколко задачи, които се концентрират над семейство Русо. Направени са усъвършенствания в системата на сезоните, както и такива по таблицата с представянето. Ще видите и един по-голям Ню Джърси, където са добавени и напълно нови персонажи. Bethesda вкарва усъвършенствания в геймплея, като цяло, в интерфейса на играта (с представянето на Seasons Menu и др.) и в още доста детайли от Fallout 76. А звездата на America’s Playground ще е Duel with the Devil – 16-ия сезон в играта. В него ще се сблъскате със станалия именит Дявол от Джърси.

Това, което следва до края на годината за Fallout 76 е уголемение на картата с няколко зони в южната ѝ част. Заедно с това идват нови задачи и провокации, фракции, персонажи и награди. В края на предходната година Bethesda дадоха обещание също тъй че през цялата 2024 ще предложи обичаните на всички сезонни събития. Очаква се да бъдат въведени и нови характерности и детайли, които да подобрят напълно Fallout 76. Целият лист с промени, идващи с America’s Playground може да видите тук.

Що се отнася до размера на обновлението за играта, той е както следва:

PC (Steam): 17.1 GB PC (Microsoft Store): 27.1 GB Xbox: 27.08 GB PlayStation: 26.1 GB
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР