В края на месец май се проведе първото от поредица

...
В края на месец май се проведе първото от поредица
Коментари Харесай

“Напиши ми Edna… история”

В края на месец май се организира първото от поредност специфични събития на Edna.bg - “Напиши ми Edna… история ” . На събитието участваха повече от 100 души - известни лица от светския и медиен живот, някои от най-четените и обичани създатели на, както и част от читателите на уеб страницата.

Събитието донесе безчет приятни срещи, откровени усмивки, звънки тостове и още повече обич към думите, писането и разказването на истории.

Главният редактор на Edna.bg, Вяра Иванова , се качи първа на сцената и постави началото на тази толкоз вълнуваща вечер.
 Вяра Иванова Edna.bg
Последваха вдъхновяващи разкази, доста усмивки и споделени истории за силата на писането и публицистиката – за всичко това заслуга имаха специфичните посетители на събитието - публицистите на NOVA Галя Щърбева, Анна-Мария Конова и Вероника Димитрова .

Трите дами описаха за началото на професионалния си път, за компликациите, които срещат всекидневно в специалността си и за това какъв брой е значимо да разкажеш добре една история.
 Напиши ми Ednaистория NOVA
Освен че имаха удоволствието да чуят любопитни разкази за любовта към думите, писането и публицистиката, гостите на събитието имаха опцията да зададат и персонално свои въпроси към дамите на сцената.

Част от най-интересните, вдъхновяващи и любопитни моменти от събитието, можете да видите във видеото горе!

„ Напиши ми Edna история “ бе едвам първото от поредицата събития на Edna.bg под надпис „ Историите на Edna жена “, а в идващите месеци предстоят още забавни срещи с вдъхновяващи известни дами от разнообразни сфери на публичния живот.

За още детайлности към идните събития от поредицата – следете Edna.bg!
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР