В края на март очакваме втората версия на разрешените ваксини, ...

В края на март очакваме втората версия на разрешените ваксини,

Ново 20! В края на март идва втора версия на ковид ваксините

В края на март чакаме втората версия на позволените ваксини, съобщи проф. Илко Гетов - българският представител в Европейската организация по медикаменти.

Не разбирам за какво някои назовават имунизациите пробни течност. А по какъв начин ще наречат енергийните питиета или течността в електронните цигари? Не е ясно. Не е правилно, че 80% от българското население не поддържа епидемиологичните ограничения. Хората у нас са разграничени на 3 идентични елементи: на антиваксери, постоянно някои от тях са трансваксери, на колебаещи се за имунизациите и на имунизирани, добави проф. Гетов.

Според него консервативните учени са за по-сторги ограничения и евентуално на съвещанието при премиера в сряда ще ги изискат - да вземем за пример носене на маски на открито, както е по света.

Вярвам на професорите Витанов и Агрирова, положителни експерти. Мангъров не схваща от ограничения, само че е клиницист и име в педиатрията, разгласи в ефира на Би Ти Ви Гетов.

Според Европейска комисия и СЗО идващите дози - 5-а, 6-а и така нататък, васкини не е работеща тактичност, а би трябвало нова версия на имунизациите, това се чака да стане. Европейската организация по медикаментите е една от най-рестриктивните в света, по тази причина са позволени единствено 5 ваксини от наличните над 15 в света.

Когато се базираме на медицина и медицинна фармация, няма по какъв начин за приказваме за разтривки и други средства, каквото предлагат антиваксерите.

Съветвам родителите на деца да не се двоумят и да ги имунизират, по този начин те няма да се изолират от обществото.

Източник: inews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg