В края на лятото риалити звездата Джино Бианкалана и годеницата

...
В края на лятото риалити звездата Джино Бианкалана и годеницата
Коментари Харесай

Класа, лукс и охолство: Джино Бианкалана показа дома си

В края на лятото риалити звездата Джино Бианкалана и годеницата му Кристиана споделиха в обществените мрежи новината, че ще стават родители. Полът към този момент също е ясно - двамата ще се радват на момиченце. Още тогава щастливият баща заля профила си в Instagram с видеа от специфичния миг, в който предлага брак на обичаната си в Чикаго. Преди това много дълго време двамата липсваха от всички обществени мрежи, което на моменти ни караше да се замислим дали двамата въобще са дружно.

Виж още: Мирослава след " Игри на волята ": " Не съм капризна богаташка, къде видяхте капризна жена? "

Съвсем неотдавна Джино Бианкалана показа кадър на Кристиана с огромното коремче и безусловно разтопи всички почитатели на звездното семейство. След гибелта на бащата на Джино той дълго време не можеше да си откри място от тъга, тъй че тази вест сигурно е безоблачен лъч за него.

Виж още: Гръм в поп-фолка: Преслава разкри в какви връзки е с Галена след огромния скандал

Двукратният победител на риалити предаването " Big Brother " постоянно е показал разточителен метод на живот поради фамилния бизнес в Америка. Коли, къщи, скъпи облекла и аксесоари - нищо от това не е проблем за Джино. След злополуката с мотор, в която той едвам оцеля на косъм, мина през общо 7 интервенции, някои от които животоспасяващи - представете си за каква сума става въпрос единствено.

Виж още: Крясъци, тръшкане и плач: Андреа сподели трагичните си актьорски умения в театрална сцена

След несполучливите си връзки с известни и непознати хубавици тъкмо по време на възобновяване си Джино се срещна с Кристиана в болница в България. В момента двамата живеят в Чикаго и наподобява, че всичко към тях е просто прелестно. Бяхме сигурни, че домът им наподобява ужасно, само че от фрагментите, които половинката на Джино показа, напряко останахме без думи - проличава си, че доста, доста пари са вложени в този дом - класата си проличава отдалеко.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР