В края на летния туристически сезон дискусията около засилените проверки

...
В края на летния туристически сезон дискусията около засилените проверки
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 20 август

В края на летния туристически сезон полемиката към засилените инспекции по Черноморието е главен въпрос. След многото отзиви " за " и " срещу " акциите на вицепремиера Валери Симеонов, изкристализира концепцията на Министерството на туризма да регламентира статута на морските ни курорти.

РАЗДЕЛЯТ КУРОРТИТЕ НА ШУМНИ И СЕМЕЙНИ, АНГЕЛКОВА ИСКА ПРОВЕРКИ, КОИТО ДА НЕ ПРЕЧАТ НА ТУРИСТИТЕ

С определянето на статута на националните курорти ще може да отговорим на потребностите на туристите, които почиват в тях, и на сектора. Регулацията ще бъде въведена с промени в Закона за туризма, като промените би трябвало да са подготвени до октомври, съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова.

РАДЕВ ЩЕ ГАРАНТИРА СИГУРНОСТТА НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ, АКО ТОЙ съдебна експертиза ВЪРНЕ В БЪЛГАРИЯ

Президентът Румен Радев увери, че ще подсигурява сигурността на банкера Цветан Василев, в случай че той реши да се върне в България и да даде показания по делото „ КТБ”. Това съобщи той във връзка откритото писмо на брачната половинка на банкера Антоанета Василева.

ТЕРОРИСТИТЕ ПЛАНИРАЛИ ДА ВЗРИВЯТ 120 ГАЗОВИ БУТИЛКИ В БАРСЕЛОНА

Терористичната клетка, виновна за атентатите в Испания, е подготвяла " един или няколко атентата " в Барселона със 120 газови бутилки, открити в къща в намиращия се на 200 км югозападно град Алканар.

СКАНДАЛЪТ МЕЖДУ ТУРЦИЯ И ГЕРМАНИЯ ДОСТИГА ТОЧКА НА КИПЕНЕ

Все повече се ускорява напрежението сред Турция и Германия поради " напътствията " на турския президент Ердоган по какъв начин да гласоподават сънародниците му в Германия на идните избори. Гневът на Берлин бе провокиран от апела на Ердоган турците в Германия да не гласоподават нито за ХДС, нито за ГСДП, нито за „ Зелените” на изборите за Бундестаг на 24 септември.

ГЛОБИТЕ КЪМ КАТ ВЕЧЕ ЩЕ МОГАТ ДА съдебна експертиза ПЛАЩАТ И ОНЛАЙН

От този месец заплащането на санкциите към КАТ може да става по електронен път. С стартирането на няколко електронни услуги на Министерство на вътрешните работи към този момент може отдалечено да се прави и инспекция дали водачите имат неплатени санкции по фишове, актове за определяне на административно нарушаване (АУАН) и наказателни разпореждане (НП).

ПОЧИНА ЩАНГИСТЪТ ВЕЛИЧКО ЧОЛАКОВ

Днес умря огромният щангист на България Величко Чолаков, прочут с прозвището си Железният. Той е международен и европейски първенец, а на Олимпийските игри в Атина през 2004 година печели бронзов орден в най-тежката категория.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР