В края на изминалата година по покана на МЦ Ню

...
В края на изминалата година по покана на МЦ Ню
Коментари Харесай

Световноизвестен израелски лекар представи в България новостите в естетичната гинекология и урогинекологията

В края на миналата година по покана на МЦ " Ню Лайф “ се организира отворена среща - семинар на лекари и знаменит израелски съветник в региона на урогинекологията и естетичната гинекология – доктор Ронен Голд, оповестиха от медицинския център.

На срещата са били разисквани въпроси по отношение на новите клинични практики и нововъведения, свързани със характерните потребности на дамите, разпределени в разнообразни възрастови групи. Обърна се внимание на медицинския аспект на гинекологичните, урологичните и тазовите проблеми при дамите, за които са използвани лазерните процедури както и други благоприятни условия за лекуване свързани с неинвазивната лазерна медицина.

" В днешно време неинвазивната лазерна медицина развива одобрена сфера, решаваща доста интимни проблеми свързани с цялостното гинекологично здраве. Ето за какво клиниката е решена да развива това ново направление и да добави към към този момент предлаганите процедури още различни способи на лекуване. “, споделят от МЦ " Ню Лайф “.

" Изключително съм щастлива от срещата ми с доктор Голд, от опцията за обмяната на опит и ноу-хау. Той е извънреден експерт с богат опит и дългогодишна процедура. За мен и моите сътрудници беше наслаждение да се срещнем и да почерпим от неговия на практика опит и познания. “, разяснява доктор Дарина Давидова, завеждащ гинеколог на клиниката в Бургас.

" От близо година работя с новаторската технология AcuPulse Fem Touch на водача Луменис. Пациентите, с които се срещам за лекуване от този вид, са най-вече дами, страдащи от стрес-инконтиненция. Бих определила този гинекологичен проблем като един от най-често срещаните при дамите и изключително на тези в интервала на менопаузата. Дълги години пациентите нямаха огромен избор за лекуване на това положение. Възможностите се свеждаха до банкет на лекарства, гимнастика и физиотерапия или хирургична намеса. Наблюденията ми сочат обаче, че огромен % от дамите се опасяват от анестезията по време на оперативната операция, дългия оздравителен интервал, отсъствието от работа и нарушаванията във всекидневния метод на живот. Ето по тази причина смятам, че лазерните процедури са опция, която предлага на дамите модерни и неинвазивни способи за лекуване на този вид болести и са една нова епоха в региона на актуалната гинекология. Радвам се, че в България равнището на осведоменост нараства и все по-лесно се възприемат новите способи и вероятности на лекуване. “, описа доктор Давидова.

Д-р Ронен Голд приключва здравното си образование в Еврейския университет в Йерусалим, а специализацията си – в Родилна болница по акушерство и гинекология Лис, Медицински център Тел Авив-Ихилов. Специализирал е урогиекология и рехабилитация на тазовото дъно и естетична пластична хирургия. Д-р Голд работи като старши доктор в отделението по урогинекология и е член на Израелското общество по акушерство и гинекология, член на Европейския лицей по естетична медицина и хирургия, Международната организация по урогинекология и Международното сдружение по уринарна инконтиненция.

За повече информация по отношение на опциите за лазерно лекуване и консултация, можете да се свържете с МЦ " Ню Лайф “ на телефон 0879 084 777 или на място в клиниката.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР