В края на двудневното си продуктово представяне, което приключи вчера, технологичният гигант

...
В края на двудневното си продуктово
представяне, което приключи вчера,
технологичният гигант
Коментари Харесай

Официално: Xiaomi ще прави електромобили

В края на двудневното си продуктово представяне, което завърши през вчерашния ден, технологичният колос Xiaomi потвърди , че компанията ще навлезе в напълно нов за нея бизнес сегмент- този на умните електрически автомобили.

Новината беше оповестена персонално от Лей Джун, ръководител и изпълнителен директор на Xiaomi, като той анонсира и първите детайлности за амбициозната инициатива. С напълно лична нова компания, под управлението на Лей Джун, Xiaomi ще започва с първоначална инвестиция от 10 млрд RMB (над 1.5 млрд щатски долара), а през идващите 10 години отдадеността на компанията към плана ще бъде онагледена с общо 10 млрд щатски долара.

"Решението беше взето след множество обсъждания с всички наши партнори и това ще бъде последната голяма предприеваческа самодейност на моя живот ", споделя Лей Джун. "Готов съм да заложа моята лична известност и да се боря за бъдещето на нашите умни електрически коли! "

Лей Джун споделя също по този начин, че през последните 75 дни, той и екипът му са провели извънредно подробна, комплицирана и натоварена проучвателна стратегия, по време на която са били извършени 85 срещи с повече от 200 специалиста в промишлеността, както и две срещи на управителния ръб на Xiaomi.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР