В края на 8-мото поредно издание на проекта, Мария Панайотова,

...
В края на 8-мото поредно издание на проекта, Мария Панайотова,
Коментари Харесай

„Подкастът на нощта“ – успехи и предизвикателства пред „Нощта на театрите“

В края на 8-мото следващо издание на плана, Мария Панайотова, Катерина Миланова-Кирова и Стефан Щерев споделят, по какъв начин протече самодейността и какво възнамеряват за идната година

Последният 17-и епизод на поредицата на Българска национална телевизия „ Подкастът на нощта " е към този момент тук. В края на 6-часова LiveCamp и след финала на 8-мото издание на плана „ Нощ на театрите ", водещата Инес Павлова, беседва в студиото с Мария Панайотова, Катерина Миланова-Кирова и Стефан Щерев, които описват за провокациите на най-трудната, само че и най-успешна година от самодейността, която съумява да се случи даже в изискванията на пандемия. От една страна, през 2020 година за първи път съумяват да се свържат, въпреки и виртуално, с всички други членове на самодейността „ Европейска нощ на театрите " - ситуирани в София, Прага, Загреб, Лондон, Болоня и Виена. От друга - партньорството сред Българска национална телевизия и Драматичен спектакъл Пловдив, посредством което пет документални кино лентата влизат зад кулисите на седем от най-емблематичните представления, които се излъчват онлайн в страниците на театъра и на Българска национална телевизия. Този план дава опция на хората да се потопят и да видят пловдивския спектакъл от вътрешната страна.

Какви ще са идващите цели на самодейността преди нейното девето издание и по какъв начин гостите си показват идната стъпка по пътя на живото свързване на участниците от Европа - чуйте във финалния 17-ти епизод на подкаст поредицата на Българска национална телевизия, отдадена на „ Нощ на театрите ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР