В края на 2018 година Юпитер влезе в знака на

...
В края на 2018 година Юпитер влезе в знака на
Коментари Харесай

Настъпва ретрограден Юпитер – какво ни очаква

В края на 2018 година Юпитер влезе в знака на Стрелец и по този начин ще се задържи до декември 2019 година. Докато е в този знак, ще усетим неговата най-ярка, най-чиста и добра сила. Юпитер съставлява планетата на изобилието и разширението. Той има способността да усилва нещата в живота ни, с цел да можем да забележим дарбите и премиите. Също по този начин ни оказва помощ да реализираме изясненост и по-дълбоко схващане на протичащото се край нас. В астрологията Юпитер постоянно се смята за щастлива планета. Тази година на 10 април той ще навлезе в ретроградна фаза, като ще се задържи по този начин до 11 август 2019.

Когато Юпитер е назадничав, е време да се върнем обратно и да погледнем посланията, които ни е донесъл. Да прегледаме предишното, с цел да сме сигурни, че не сме не запомнили никакви дарове или награди, които Юпитер ни е предложил, написа Az-jenata.bg. Също по този начин е време да се откажем от нашите упования, тъй че да можем да получим тези награди, та егото ни да не блокира техния път. Време е за ново мислене, да забележим кои са позитивните неща от неприятните моменти, през които сме минали. Ако успеем да преразгледаме мъчителното минало, Юпитер ще ни направлява да забележим позитивите, които преди са останали незабелязани за нас.

Но в случай че сме били мързеливи или безцелни, ретроградната фаза на планетата ще ни подсети това, насърчавайки ни да предприемем дейности. Ако се намирате в такава фаза на мързел, липса на мотивация, креативен хрумвания, Юпитер може да ви даде силата, от която се нуждаете. Овен – Има толкоз доста благоприятни условия за вас. Разперете крилата си и разширете хоризонтите си. Телец – Юпитер ще ви помогне да се потопите по-дълбоко в страстите си и да излекувате душата си. Близнаци – Виждате ли себе си в някой различен, Близнаци? Ретроградният Юпитер ще разшири вашите персонални вероятности, да даде повече смисъл на вашите сегашни партньорства. Рак – Какво желае вашите тяло, разум, душа? Юпитер идва, с цел да разшири съзнанието ви и да ви подари с обилие. Лъв – Уважаеми Лъвове, бъдете правилни на вашата достоверност. Юпитер ще ви подсети за любовта към себе си.

Безкрайни благоприятни условия, възползвайте се. Дева – Какво ви кара да се чувствате сигурни? Юпитер ще ви донесе доста положителни благоприятни условия да създадете повече комфорт към себе си. Възползвайте се от тях. Везни – Част от духовното ви израстване се състои в това да научите и да споделяте умно. Ще имате доста положителни благоприятни условия и да постигнете вътрешен баланс. Скорпион – Скорпионите ще усетят позитивните трептения на планетата във връзка с финансите и прочувствения си баланс. Готови ли сте да вземете съкровищата, които толкоз време се бавеха? Стрелец – Вашата ръководеща планета в този момент е ретроградна в знака ви, което значи, че ще преминете през редица разнообразни прекарвания и ще поемате по нови и вълнуващи пътища. Козирог – Юпитер е назадничав, с цел да обогати света на вашите фантазии и да ви помогне да преоткриете себе си. Само не се затваряйте и не се поддавайте на рутината. Водолей – За вас, Водолеи, настава интервал, в който ще може да оставите отпечатъка си върху света. Риби – Ще би трябвало да бъдете по-смели, тъй като ще имате положителни благоприятни условия да разширите професионалния си живот.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР