В края на 2018 година от Mahnart показаха своя прочит

...
В края на 2018 година от Mahnart показаха своя прочит
Коментари Харесай

BMW M2 с 630 конски сили е истински пистов автомобил

В края на 2018 година от Mahnart демонстрираха своя прочит на спортното BMW M2 и показаха лична версия, носеща името MH2. Сега, близо 4 години по-късно, компанията още веднъж обръща внимание на забавната баварска машина, няколко месеца преди да забележим наследника ѝ в лицето на новото М2.
`BMW

Второто потомство MH2 е основано на M2 Competition и е изцяло усъвършенствано за писта по всевъзможни способи. Сплитери в предната част, праговете, дифузьор върху задната ризница и огромен спойлер върху задния похлупак са усъвършенстваните аеро детайли. Традиционни златисти акценти и джанти в размер от 19 цола са запазената марка за тунинг студиото.

`BMW

В интериора също са настъпили съществени промени. Задните седалки са отстранени изцяло, а на тяхно място е сложена защитна клетка. В предната част са инсталирани спортни седалки вид корито, карбонови детайли, както и спомагателен екран на мястото на един от въздуховодите.
`BMW

По отношение на задвижването, 3.0-литровият бензинов шестак генерира 630 конски сили и оптимален въртящ миг от 750 нютон метра. Те се предават само към задните гуми посредством автоматизирана трансмисия. Окачването е усъвършенствано и е дело на KW, а спирачките са взети непосредствено от BMW M4 GT4 с размер от 380мм върху предната ос.
`BMW

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР