В крак с актуалната световна тенденция за съчетаване на физическа

...
В крак с актуалната световна тенденция за съчетаване на физическа
Коментари Харесай

Heineken 0.0 предизвикателство в Walltopia 100% изпитание, 0% алкохол

В крайник с настоящата международна наклонност за съчетаване на физическа интензивност, занимания и здравословен метод на живот, през май Heineken и Walltopiа оферират три специфични маршрута Heineken 0.0 в най-голямата зала за катерене в България - Walltopia Climbing & Fitness, София Тех Парк.

От 15 май до 15 юни трите интерактивни маршрута на Heineken 0.0. са отворени за фенове и професионални катерачи. Всички искащи да се включат, ще получат специфична гривна, която да носят по време на своето предизвикателство. Дигиталната гривна ще „ следи “ дали участникът ще преодолее определения от него 0.0 курс. Всеки, който успее, ще може да я употребява, с цел да отключи хладилника с Heineken и да се наслаждения на познатия ободрителен усет, само че с 0 % алкохол.

Heineken провокира феновете на спортното катерене да се включат и в специфичен самостоятелен курс за начинаещи в Walltopia. Tренировките ще се състоят в 4 дни по 1 час всяка и ще бъдат водени от Емилиян Колевски, един от най-успешните български катерачи, взел участие в фотосите на кино лентата „ Критична точка “ 2.

За да упражняват в Walltopia под вещото управление на един от най-хубавите — Емилиян Колевски, почитателите на рисковия спорт, би трябвало единствено да отбележат себе си и другар в обявата за играта на Фейсбук, с цел да получат късмет дружно да посетят залата и да опитат новата безалкохолна бира.

Heineken 0.0 е за спортистите, експертите, за виновните и умерени хора, за всички тези, които държат на здравето и положителната си форма и има същия страховит богат и уравновесен усет на бира, само че — с 0.0 % алкохол и единствено 69 калории. А най-хубавото е, че към този момент може да се употребява на всички места и когато и да е на деня и по време на спортните интензивности. Натуралните съставки на бирата са скъпи за уравновесения метод на живот и чудесно подкрепят възобновяване на организма на спортуващите след физически натоварвания. С цялостното изключване на алкохолно наличие в Heineken 0.0, отпада и възприятието на виновност на консумиращия, а комбинацията на витамини от група Б, минерални соли, калий, силиций и магнезий трансформира бирата в съвършеното пиво след спорт.

Спортното предизвикателство с безалкохолната Heineken 0.0 в Walltopia, ще бъде интензивно цялостен месец (до 15. 06. 2018) за всички искащи да преодолеят един от трите маршрута.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР