В кръга на шегата - ето как изглежда чуждият опит

...
В кръга на шегата - ето как изглежда чуждият опит
Коментари Харесай

Гледна точка от чужденец: 6 причини да не се жениш за българка

В кръга на шегата - ето по какъв начин наподобява непознатият опит с по-добрата половина на българския народ.
1. Българската жена непрекъснато ще те изненадва и ще те държи в напрежение
Свиквай - в случай че до през вчерашния ден тя е била настроена сантиментално и е желала прелестна панорама в природата, на другия ден ще те помъкне по питейните заведения. А не е изключено и да реши, че е време да отидете на село, където ще те упои с ракията на дядо си. Това са естествени неща, по тази причина вместо да се чудиш какво не е наред, просто приеми действителността и се пусни по течението.
2. Предстои ти да качиш килограми
Хората пълнеят от паники или прекрасен живот. Е, теб те чака второто. Очаквай съществени блюда и тестени произведения. Българките обичат да сервират вкусотии, по тази причина се подготви за значителни порции с ястие. Намери време за спорт, тъй като коремът ти има възможност да се уголеми. Когато казваш " да " на своята възлюбена, знай, че би трябвало да си подготвен да пиете ракия със салатка, да се събирате с други другари на огромни софри. Но никога не се подавай непрестанно на изкушенията, а бъди мъж и ѝ кажи, че би трябвало да следвате дружно своите ползи и занимания.
3. Генетично българката е горда и мощна
Българката е състрадателна персона - тя постоянно е подготвена да се притече на помощ на някого, който има потребност от това. Имай поради, че множеството български дами могат да се оправят сами с компликациите. Това не значи, че ти не би трябвало да й помагаш. Тя ще чака от теб да си виновен и добър родител и брачен партньор, с който да се гордее. Ще схванеш, че българката дава всичко, с цел да бъде добра майка.
4. Българската жена като че ли идва от различен свят
Ти си късметлия - българката е неземно красива жена. Понякога не можеш да ѝ се начудиш - по какъв начин тя се е спряла навръх теб. Всички българки имат естествена хубост и хубава фигура. Затова просто се наслаждавай на прелестните мигове, прекарани дружно. Води я на ски и на море, забавлявайте се на макс и запомни, че твоята жена е една от най-красивите в света.
5. Освен с нея, ти се обвързваш и с нейното семейство
Когато взимаш за булка българска мома, би трябвало да бъдеш изключително внимателен. Когато се сгодявате, би трябвало да я поискаш от нейното семейство. Бъди на висота и обещай на всичките й родственици, че ще се грижиш за нея, ще й бъдеш правилен, ще ѝ помагаш и ще бъдеш добър татко. За да схванат, че си мъж на място, не е неприятно да изпиеш по една ракия със фамилията й и да хапнеш шкембе-чорба, даже и да не ти допадне. Гледай да спечелиш уважението на нейния татко, тъй като в противоположен случай може и да не се ожените. Благословията му е на респект в България.
6. Бъди подготвен за обилна и скъпа женитба
Започни да тренираш да играеш хоро. Няма да ти се размине! Готви са за тежко ястие и пиянство в продължение на няколко дни. Трябва да си подготвен и за танци и внимание от други красиви дами. Ще се чудиш накъде да гледаш, но това е ситуацията - свиквай! Приготви си пари, тъй като несъмнено ще имаш разноски. А в случай че чуеш малко по-странна музика, освен това от фолк, приеми го за нещо обикновено.
Ако към момента не си се отказал, можеш да ме поканиш за собствен кум!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР