В кръг - така се казва новият филм на режисьора

...
В кръг - така се казва новият филм на режисьора
Коментари Харесай

Трейлър на деня: В кръг - новият филм на Стефан Командарев

" В кръг " - по този начин се споделя новият филм на режисьора Стефан Командарев ( " Светът е огромен и избавление дебне отвред ", " Посоки " ), който следва да излезе по кината през есента. 

Сюжетът на кино лентата се развива в нощта сред 9 и 10 ноември 2019 г.  " Затова и взехме решение, че най-логично е филмът да тръгне в кината точно тогава ", показа Стефан Командарев в студиото на " Здравей България ". Премиерата на огромен екран ще бъде на 8 ноември. 

Вече беше показан и формалният филмов откъс. " Идеята ни е да покажем какво се случва тук и в този момент и то през очите на елементарните хора. Разбира се както е в живота и тук ги има светлите и тъмните страни ", споделя Командарев.

Преди и по време на фотосите, актьорите си поддържат връзка с служители на реда, които дават скъпи насоки за функциите им. Партньор на кино лентата е Синдикалната федерация на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които работят с екипа още на равнище сюжет и насърчаване на историите.

" В кръг "  е вторият филм от плануваната трилогия след реализацията на " Посоки ". Заглавието ще опише историите на три двойки патрулиращи служители на реда в нощна София. По образеца на първия филм и този също е сниман в един кадър за по-голямо влияние и достоверност. В лентата ще забележим Ирини Жамбонас, Павел Попандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев – Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев – Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и други

Оператор е Веселин Христов, сценаристи Симеон Венциславов и Стефан Командарев, продуценти Стефан Командарев и Катя Тричкова за " Арго Филм ".

Ето и филмовия откъс. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР