В коя държава от ЕС е възможно това - председателката

...
В коя държава от ЕС е възможно това - председателката
Коментари Харесай

Психиатър за жеста на Симеонов към протеста: В коя държава от ЕС е възможно това?

" В коя страна от Европейски Съюз е допустимо това - председателката на Парламента е наречена ПКП от министър-председателя, заместник-председател на Парламента е наказан дейно на 2 инстанции, различен заместник-председател демонстрира междинен пръст на протестиращи ", във Facebook.
" На този декор обслужващият личен състав в лицето на индивида Стойчев, който ужким е доцент в СУ, с неговия междинен пръст, си е напряко херувимче. "
 Валери Симеонов сподели междинен пръст на протестиращи жители (ВИДЕО) Валери Симеонов сподели междинен пръст на протестиращи жители (ВИДЕО)
Валери Симеонов размаха междинен пръст на ресторантьорите и подкрепящите ги жители, които стачкуват под прозорците на Министерския съ...
Припомняме, че на ресторантьорите и подкрепящите ги жители, които стачкуват под прозорците на Министерския съвет. Лидерът на НФСБ се появи на един от прозорците на някогашния Партиен дом, в който към този момент се обитават народните представители и направи непристоен жест пред събралите се жители.
Видеото от действието на зам-председателя на Народното събрание разгласиха сътрудниците от TrafficNews.
Впоследствие, точно пред тази медия. „ Ако наблюдавате моята позиция и изявления, ще видите, че съм подкрепял този отрасъл и считам, че би трябвало да отвори порти. Въобще не съм показвал междинен пръст. Излязох на прозореца, с цел да видя какъв брой души има на митинга, а изпод имаше една група от 5-6 индивида.
Не знам дали са били от този митинг или са някаква външна група, внедрила се в него. Започнаха да ме наскърбяват. Аз им размахах показалеца, а не междинния пръст, и ги питах с какъв ум го вършат, в случай, че аз ги поддържам. Самият аз съм пострадал от затворените заведения, защото вземам участие в този бизнес. Това бе цялата обстановка ”,каза Валери Симеонов.
 Валери Симеонов: Не съм посочил междинен пръст към митинга, размахах им показалец Валери Симеонов: Не съм посочил междинен пръст към митинга, размахах им показалец
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов изрично отхвърли да е показвал междинен пръст на протестиращите от заведенията за хранене и заведенията в Триъгъл...
.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР