В Костенец продължава издирването на заподозрения в убийства Стоян Зайков.

...
В Костенец продължава издирването на заподозрения в убийства Стоян Зайков.
Коментари Харесай

Осми ден продължава издирването на Стоян Зайков от Костенец

В Костенец продължава издирването на обвинения в убийства Стоян Зайков. Няма данни той да е напускал страната, съобщи вътрешният министър Младен Маринов. Безпрецедентното полицейско наличие в региона остава. Вижте повече от директното включване на Тихомир Игнатов.

Костенец

През целия ден бяха претърсвани десетки постройки в Костенец, само че от Министерство на вътрешните работи признаха, че нямат нова гореща диря. Голямо скупчване на спецсили имаше в региона на гробищата, които се намират в покрайнините на града.

Осми ден Костенец се разсъни, вцепенен от напрежение. Утрото завари града с тежко въоръжени служители на реда, следови кучета, високопроходими машини и хеликоптер. Районът, където беше осъществено второто ликвидиране, беше отцепен, а служители на реда ревизираха всяка къща в него и всеки влизащ и излизащ автомобил.


Ст. комисар Николай Спасов, шеф на ОДМВР - София : Казано на различен език, не сме му влезнали в пътечката.
Вътрешният министър Младен Маринов съобщи, че полицията няма данни Зайков да е напуснал страната.


Младен Маринов - министър на вътрешните работи: Още самото начало при убийството на дамата той е разгласен за общонационално търсене, всички гранични пунктове са предизвестени.
Слухът, че има лист с набелязани жертви скова от боязън локалните. От Министерство на вътрешните работи отхвърлиха да разполагат с подобен.


Главен комисар Ивайло Иванов- основен секретар на Министерство на вътрешните работи: Черно на бяло подобен лист няма по какъв начин да се знае дали има, тъй като в случай че има евентуални жертви с подобен лист те са в възможния обвинен.
Има обаче хора, сложени под полицейска протекция.
Младен Маринов - министър на вътрешните работи: Имали са спорове, някои са родственици от страна на убитата и така нататък
Кметът на Костенец е съученик на търсения Стоян Зайков. Споделя, че от години не поддържат връзка.
Радостин Радев - кмет на Костенец: През последните 15 години нямам никакво наблюдаване с какво се занимава и какво прави в действителност той.
Заради горчивия опит от Ботевград с избягалия пандизчия Пелов, полицията е готова за разновидността Зайков да е трансформирал външността си като си е пуснал брада да вземем за пример.
Ст. комисар Николай Спасов, шеф на ОДМВР - София: Основните присъщи белези на лицето - нос, очи, уши, вежди, коса, в тази ситуация имаме оплешивяване челно, тъй че предлагаме хората, които са бдителни и ни оказват помощ да наблегнат на тази визия.
Според източници на “По света и у нас ”, Зайков е прочут в крими средите с прозвището Рамбо, поради огромния боеприпас оръжия, с които може да борави.
 Продължава издирването на обвинения за убийства Стоян Зайков Продължава издирването на обвинения за убийства Стоян Зайков
В Костенец продължава издирването на обвинения в убийства Стоян Зайков. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов разгласи, че невижданото полицейск...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР