В космоса е налице силно напрежение между Нептун и съвпада

...
В космоса е налице силно напрежение между Нептун и съвпада
Коментари Харесай

Астрологът Филип Филипов предупреди да внимаваме със здравето тези дни

В космоса е налице мощно напрежение сред Нептун и съответствува на Меркурий с Марс. Това комбиниране прави рискови проблеми на равнище здраве, изключително когато човек прекалява с алкохола, храната и някакви други субстанции, предизвестява астрологът и физик Филип Филипов.

" Ако вашия хороскоп е мощно задействан, са вероятни и произшествия при пътувания, произшествия в зимни условия. Избягвайте експанзията и неприятните думи - те не водят до нищо положително. Тази настройка работи много дълготрайно време, чак до 10.01, заради характерното придвижване обратно на Меркурий, като от 3 януари Марс към този момент няма да е толкоз деен в галактическия развой ", написа във Facebook астрологът от Варна,  който предсказа терористичния акт на бургаското летище и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт. Прогнозата му за пагубния трус в Турция 18 дни преди земята да се разтресе, също се оказа точна.

" В последните дни от 2023 се образуваха два Големи тригона. Първият е сред Слънцето, Юпитер-Селена и Лилит. Тази фигура демонстрира опция, която Космосът основава, да се трансформира и смекчи кармата на хората като се пречистят остарели неточности и недоразумения от една страна, и се прояви Висше схващане и връзка с Бога, въпреки това. Това особено хармонично комбиниране дава опция на хората да реализират триумфи в житейско, обществено и професионално равнище ", показа в обществената мрежа Филипов. 

" За наслада още една добра настройка се включва - още веднъж Голям тригон сред Луната, Меркурий-Марс, Ерида-Г.л.възел. Тази фигура приказва за мощен подтик към работа и мисловна интензивност, като дружно с това с помощта на това комбиниране сред 5 галактически фактора, се смекчават негативите на здравна тематика, които описах преди няколко дни ", прибавя той.

Вижте цялостния текст на обявата му във Facebook:

 

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР