В Корея много потребители се оплакаха от нестабилната работа на

...
В Корея много потребители се оплакаха от нестабилната работа на
Коментари Харесай

Някои Galaxy S7 смартфони се сриват след обновяването до Android Oreo

В Корея доста консуматори се оплакаха от нестабилната работа на техните смарт телефони Samsung Galaxy S7, откакто са били актуализирани до новата версия Android 8.0 Oreo. А под нестабилна работа те имат поради цялостна неспособност да употребяват телефоните си. Някои корейци настояват, че самата платка на телефона се поврежда след ъпдейта. Един от потребителите, посочил себе си като Хан, твърди:

„След като обнових смарт телефона си до Oreo през юни, устройството стартира да прегрява и непрестанно да се рестартира. Накрая дисплеят угасна и телефонът не се включи повече, като дънната платка беше изцяло изгоряла. Устройството работеше добре с предходната Android Nougat система. В сервиза ми споделиха, че би трябвало да платя 200 000 вона (~175 долара) за замяна на платката, т.е. хвърлиха казуса върху нас, потребителите.“

Представител на Samsung обществено съобщи, че към този момент се работи по казуса. Според някои експерти обаче компанията не е съумяла да организира правилни проби за съгласуемост на системата с Galaxy S7 моделите. IT специалист изясни: „Като се има поради броя консуматори, подаващи оплаквания… може да се допусна, че някои систематични приложения в Galaxy S7 не работят оптимално върху новата операционна система„. Предстои да разберем какво тъкмо предизвиква проблемите в смарт телефоните от публично изказване от Samsung.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР