В комплект със смарт клавиатура, MatePad е подходящ за работа,

...
Коментари Харесай

Huawei MatePad – таблет за офиса и учене


В комплект със смарт клавиатура, MatePad е подобаващ за работа, учене и всякакво наличие (снимка: Huawei)

Таблетите претърпяха същински подем по време на пандемията. Продажбите на този клас устройства се повишиха внезапно, защото от ден на ден хора търсеха комфортни компютърни устройства за работа, учене и развлечение в домовете си. Сега, когато пандемията отшумя, таблетите остават настоящи, намерили своето място в всекидневието на от ден на ден консуматори.

Huawei MatePad е ново потомство таблет за просветителни и офис цели, който се доставя в комплект с новаторска клавиатура и голям брой смарт функционалности. Този таблет въплъщава концепцията за минимализма – тъничък, лек и комфортен за носене.

10,4-инчовият FullView екран поддържа резолюция 2K и качество на изображението за другите видове наличие. Съотношението на екрана към тялото е 84%, без забележими пробиви за антената. Елегантно извитата рамка прави устройството да наподобява по-тънко и разрешава по-удобно захващане. Екранът е с два документа – TÜV Rheinland Low Blue Light и Flicker Free, които подсигуряват минимално влияние върху очите и цялостна отбрана на зрението.

MatePad е леко и фино портативно устройство за потребление в офиса или вкъщи
(снимка: Huawei)

Професионална конфигурация от Harman Kardon и високоговорители с огромна амплитуда обезпечават трансформират таблета в същински басов високоговорител. Технологиите за хващане на звука и понижаване на шума, както и трите микрофона усъвършенстват връзката – потребителите се концентрират върху гласовете, които желаят да чуят.

Смарт клавиатурата, с която се продава новия MatePad, поддържа Bluetooth съгласуваност и се отличава с 1,3 мм ход на клавишите, с цел да предложи на чиновниците в офиса и учащите по-удобно писане, даже с две ръце за по-дълъг интервал от време. Новите комбинирани функционалности за бърз достъп форсират работата, изключително при обработка на комплицирани документи.

MatePad също по този начин изцяло усъвършенства мишката. Специален режим на курсора пресъздава наличието на несъмнено приложение посредством задържане на мишката върху него и комфортно ръководство посредством тракване.

Елегантно извитата рамка разрешава по-удобно захващане на таблета
(снимка: Huawei)

За още по-голямо улеснение таблетът поддържа функционалности Multi-Window и App Multiplier. Първата от тях улеснява работата с отваряне на до 4 прозореца на разнообразни приложения по едно и също време, а втората разрешава множеството приложения, които не поддържат пейзажен режим, да се употребяват пълноценно, когато таблетът е в пейзажен режим.

MatePad може да работи като едно цяло с други устройства на Huawei благодарение на функционалностите Snart Office. Така да вземем за пример, потребителите могат да трансферират документи сред смарт телефони и таблети посредством плъзгане и да употребяват таблета за ръководство на смарт телефона, когато неговите хардуерни преимущества като екран, клавиатура и химикалка могат да покачат успеваемостта.

Потребителите могат също свободно да плъзгат наличие сред таблета и компютъра, като споделят клавиатурата и мишката на компютъра, както и да задействат Mirror Mode, Extend Mode и Collaborate Mode за по-висока успеваемост при работа.

Видеокомуникациите са едно от типичните приложения на таблета MatePad
(снимка: Huawei)

В своя лек и тъничък дизайн MatePad побира огромна батерия от 7250 mAh и може да остане в режим на подготвеност до 28 дни, както и до 12 часа при непрестанно локално 1080p HD видео възпроизвеждане. В допълнение, таблетът поддържа 22,5W SuperCharge, което изисква единствено 2,5 часа за цялостно зареждане.

Новият Huawei MatePad в комплект със смарт клавиатура е налично в комерсиалната мрежа у нас в два разновидността – LTE версия с целесъобразна последна потребителска цена 729 лв. и Wi-Fi версия за 679 лв..
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР