В компанията смятат, че настоящата стойност на биткойна е равна

...
В компанията смятат, че настоящата стойност на биткойна е равна
Коментари Харесай

Най големият европейски застраховател предрече крах на биткойна

В компанията считат, че актуалната стойност на биткойна е равна на нула

Най-голямата застрахователна компания в Европа – Allianz разгласи, че балонът на пазара на биткойни рано или късно ще се спука и краят на виртуалната валута е въпрос на време. Според Щeфaн Xoфpиxтep, ĸoйтo oглaвявa подразделението зa cвeтoвнa иĸoнoмиĸa и cтpaтeгия в ĸoмпaниятa актуалната стойност на биткойна е равна на нула, съобщи Bloomberg. " Биткойнът не е безстопанствен ангажимент, в отличие от държавните облигации, наличните средства или акциите, уточни още Xoфpиxтep. Освен това криптовалутата не генерира никакъв приход, добави той. Макар че същото може да се каже и за златото, само че благородният метал е общоприето средство за опазване на благосъстоянието в продължение на 2500 години, показва топ-мениджърът на Allianz. Xoфpиxтep показва още, че крахът на биткойн манията ще окаже нищожно въздействие върху действителния пазар.
На 13 март капиталовата банка Goldman Sachs предизвести, че в най-близко време цената на биткойна ще падне под февруарския най-малко и може да доближи $5000.
Пред декември 2017-та биткойнът доближи оптималния в историята растеж от съвсем $20 000, а при започване на т.г. всички криптовалути започнаха внезапно да поевтиняват. Към момента курсът е еднакъв на $8 300 за биткойн.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР