В клиника в Германия оперираха 5-месечния Анди, чиято история трогна

...
В клиника в Германия оперираха 5-месечния Анди, чиято история трогна
Коментари Харесай

Оперираха бебето Анди, за което събраха 175 000 евро за една нощ

В клиника в Германия оперираха 5-месечния Анди, чиято история трогна и разплака хиляди българи, оповестява БТВ.

Момченцето сътвори казус в дарителството, защото единствено за няколко часа през февруари бяха събрани над 200 000 лв., нужни за чернодробна трансплантация.

За часове се събра сумата за спасяването на 3-месечния Анди

„ Обадиха ми се от болничното заведение, интервенцията на Анди е предходна добре, в този момент ще бъде в интензивното. На този стадий са доста удовлетворени от това по какъв начин се е случило, доста е значимо и през идващите дни да стискаме палци да няма затруднения. Съпругът ми също е добре, неговата интервенция също е предходна, сполучливо. Много ви благодарим още веднъж! Нямате визия какъв брой съм щастлива сега и какъв брой съм ви признателна “, сподели радостната майка на Анди - Христиана Илиева.

Следващите дни са извънредно значими.Анди ще остане в Интензивния бранш на немската болница още, а идващите дни са извънредно значими за положението му.

„ Винаги съм знаела, че хората са положителни, само че това е магия!” - сподели майката на Анди през февруари, когато за първи път описа историята на момченцето, което тогава беше на 3 месеца. Именно тогава майка му помоли обществено за помощ, защото лекарите дадоха 30 дни живот на сина ѝ.

Молбата беше чута – сумата се събра за часове, с помощта на което фамилията отпътува за Германия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР