В китайската социална мрежа Weibo бяха публикувани снимки на Pro

...
В китайската социална мрежа Weibo бяха публикувани снимки на Pro
Коментари Харесай

Разкриха още подробности за iPhone 14 Pro

В китайската обществена мрежа Weibo бяха оповестени фотоси на Pro моделите от новата линия iPhone. Те демонстрират смарт телефоните в три познати цвята - златист, графитен и сребрист, както и в два нови цвята - тъмнолилав и наследник. Официалните имена на тези нюанси към момента не са известни.
Лилавата версоя притегли най-вече внимание. Apple до момента не е имала сходен цветови вид.  По-рано се появи слух, че един от цветовите разновидности на iPhone 14 Pro ще може да трансформира оттенъка си според от изискванията на осветяване. Дали това е правилно, ще разберем напълно скоро - новата гама iPhone ще бъде показана на 7 септември тази година в 20:00 ч. българско време.

 

Apple разорати покана за представянето си на 7 септември, което ще се организира в типичен вид онлайн. " Космическият " дизайн на тази покана е обвързван с функционалностите, които би трябвало да се появят в iPhone 14.
 


Смята се, че Apple загатва с нея за появяването на поддръжка за астрофотография в новия iPhone 14. Нов 48-мегапикселов модул на камерата ще помогне на смарт телефона да снима звезди и други далечни обекти. Отбелязва се, че Huawei вкара астрофотографията още през 2019 година с модела P30 Pro. Флагманите на Xiaomi и Samsung също поддържат " галактически " изображения.
Освен това " звездната " тематика на поканата накара редица експерти да предположат, че iPhone 14 още ще има сателитна поддръжка за незабавни повиквания и изпращане на геолокация към службите за незабавна помощ.
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР