В китайската провинция Хубей, от където тръгна заразата, няма нито

...
В китайската провинция Хубей, от където тръгна заразата, няма нито
Коментари Харесай

Страхотни новини от Хубей

В китайската провинция Хубей, от където потегли болестта, няма нито един нов случай на инфектиран. Съобщава се обаче за един умрял от Covid-19, предава Ройтерс.

По данни на организацията нови 42 случая на инфектирани са регистрирани в Континентален Китай. От тях 38 са хора, пристигнали от чужбина. С тях общият брой на инфектираните е близо 82 хиляди (81 907), допълват от организацията.

Над милион и половина са към този момент доказаните случаи на инфектирани с ковид по света. От тях близо 317 хиляди души са оздравелите, а жертвите на болестта са над 93 700, прецизират от Франс прес.

Италия остава страната с най-вече смъртни случаи в света - (18 279), следвана от Испания (15 238) и Съединените щати (15 938), прецизират от организацията. След Америка се подреждат Франция (12 210) и Англия (7 978).

Съединените щати не престават да са страната с най-вече доказаните случаи на инфектирани в света - над 430 хиляди.

Вчера в щата Ню Йоркбеше регистриран нов тъмен връх - 799 смъртните случаи от ковид за ден. Намалява обаче броят на признатите в болница, разгласи губернаторът Андрю Куомо, представен от Франс прес.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР