В Китай представиха новата флагманска серия смартфони Huawei Mate 50

...
В Китай представиха новата флагманска серия смартфони Huawei Mate 50
Коментари Харесай

Huawei Mate 50 Pro е първият флагмански смартфон със сателитна свързаност

В Китай показаха новата флагманска серия смарт телефони Huawei Mate 50 Pro. Интерсното е, че системата на камерата на смарт телефона към този момент не употребява оптика на Leica. Вместо това се употребяват технологиите XMAGE. Модулите за фотоси и видео са три - главният 50-мегапикселов с оптична стабилизация на изображението, 13-мегапикселов с ултраширокоъгълен обектив и 64-мегапикселов като част от перископичната камера.

Huawei Mate 50 Pro разполага и с 6.78-инчов закривен OLED екран, 4700mAh батерия с поддръжка на 66W бързо кабелно зареждане, 50W безжично зареждане и 7.5W назад безжично зареждане. Като хардуерна основа на смарт телефона работи един от най-хубавите процесори - Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1. Вярно, без 5G модем.

Една от най-интересните характерности на Huawei Mate 50 Pro е сателитната съгласуваност. Работи посредством китайската мрежа Beidou. Това значи, че в случай че няма клетъчна мрежа, отново можете да изпращате текстови известия и да осъществявате гласови повиквания от телефона си. Цените на новите смарт телефоните стартират от $980.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР