В Китай местен мъж, уличен в прелюбодейство, е бил подложен

В Китай местен мъж, уличен в прелюбодейство, е бил подложен ...

Шокиращо ВИДЕО 18+: Хванаха мъж в изневяра, подложиха го на древно наказание.

В Китай местен мъж, уличен в прелюбодейство, е бил подложен на древно наказание. Тълпата прибягнала до наказание, което се практикувало по време на империите на Мин и Цин.

Инцидентът е станал в Маомин, провинция Гуандун, съобщава "Дейли Мейл". Тълпа мъже нахлула в стаята, където мъжът се забавлявал с любовницата си. На кадрите се вижда как жена стои, увита в кърпа, докато полуголият мъж крещи от болка.Провинилият се мъж бил завързан с въжета и поставен в бамбукова клетка, след което е изведен от сградата и хвърлен във водата. По-късно наказаният бил изваден от водата, като не получил сериозни наранявания, но все пак бил подложен на лекарски преглед.

Видеозаписът със завързания мъж се е разпространил в китайските социални мрежи и е станал много популярен.Полицията е разследвала инцидента и е задържала един от заподозрените. Други участници в наказанието сами са се явили в полицията на следващия ден.Подобен метод на наказание се е практикувал от китайците през Империята Мин (1368 — 1644 н.е.) и Империя Цин (1644 — 1912 н.е.). По този начин обикновено се наказвали предатели, но в оригиналната версия клетката потъвала и човекът умирал в нея.

В същото време китайското законодателство никога не е подкрепяло подобни мерки за „поддържане на брачна вярност“.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

Източник: blitz.bg