В Кейптаун 74-годишна жена, родом от Шотландия, забеляза ранено момиче

...
В Кейптаун 74-годишна жена, родом от Шотландия, забеляза ранено момиче
Коментари Харесай

Ужасяващо! Добра жена помогна на ранено момиче, то отиде в дома й и я обезглави

В Кейптаун 74-годишна жена, родом от Шотландия, видя ранено момиче на улицата и реши да му окаже първа помощ. След това Сандра Малкълм решила да даде на раненото момиче на име Шери Принс чаша чай вкъщи. Поради каква причина Шери е потърпевша, не е посочено, само че излиза наяве, че тя доста се страхувала дали бабата няма да се обади на кола за спешна помощ и в полицията, написа в. " Метро ".

Шери си помислила, че ще бъде съмнително, в случай че откаже здравна помощ, по тази причина нападнала остарялата жена откъм гърба и я обезглави. Тя хвърлила останките от тялото й на боклука и по този начин умъртвила гостоприемната стопанка.
Останките на Сандра били открити от един от нейните родственици, който отишъл да я посети и заварил в къщата локви кръв. Няколко дни след бруталното кръвопролитие Шери бе задържана от полицията на 160 километра от Кейптаун. По-късно тя призна всичко в съда и изиска помилван от роднините на Сандра Малкълм. Тя получи пожизнен затвор.


Дъщерята на умрялата жена сподели, че майка й работи в приют и оказва помощ на заболели хора. Тя и всички родственици на Сандра няма да простят на килърката и съгласно тях Шери е получила заслужена доживотна присъда.

Превод: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР