В кенийския природен резерват Кения „Масай Мара” гладен крокодил разпори

...
В кенийския природен резерват Кения „Масай Мара” гладен крокодил разпори
Коментари Харесай

Ужасяващо: Гладен крокодил разпори корема на бягаща от него зебра СНИМКИ 18+

В кенийския естествен резерват Кения „ Масай Мара” гладен крокодил разпори корема на бягаща от него зебра. Жестоката преживелица е уловена от камерата на 33-годишен фотограф.

„ Случи се през ноември, когато се криехме край брега на река Мара. На пръв взор изглеждаше, че няколко зебри желаят да преминат на другия бряг. Те се приближиха до реката и започнаха да пият. Изведнъж видях крокодил във водата “, споделя Шазмин Хюсеин Банк, представен от The Sun.





По думите му, една от зебрите била във водата до шия и нямала никакви шансове да се избави. Тя се втурнала към брега, само че влечугото се вкопчило в корема й. Въпреки съдбовна рана и органите, висящи от корема й, тя съумяла да стигне до сушата.





„ Сякаш преподаваше жизненоважен урок: постоянно би трябвало да се бориш докрай”, отбелязва Банк. „ На идната заран я нямаше там. Станала е храна за другите зверове”, прибавя той.





Банк изпитвал известни подозрения дали си коства да разгласява фотосите, на които се виждат вътрешните органи на животното.





В последна сметка обаче решил да покаже действителността на дивата природа. „ Това е природата. Там всичко е истинско”, акцентира той.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР