В кариерата си Петър Бънков има 10 години на ръководни

...
В кариерата си Петър Бънков има 10 години на ръководни
Коментари Харесай

Experian с нов оперативен мениджър за България

В кариерата си Петър Бънков има 10 години на управителни позиции в Microsoft

„ Ще се концентрирам върху подкрепяне на по-нататъшното позициониране на Experian в България ”, съобщи Петър Бънков

Петър Бънков е новият действен управител (GDC Operations & Service Delivery Manager) на Experian за България, оповестиха от компанията, която оперира в четири посоки у нас – продуктова разработка, разбори, финанси и инженерна поддръжка.

„ Ще се концентрирам върху подкрепяне на по-нататъшното позициониране на Experian в България. Заедно с екипа ще разработим усъвършенствания за оперативния модел и развиване на стратегическите връзки с всички заинтригувани страни ”, съобщи Петър Бънков.

Зад гърба си той има над 20 години опит в ръководенето на системи за даване на услуги и отчитане на доходи и разноски за интернационалните ИТ компании и ръководство на над 400 души по целия свят. 10 години от професионалната си кариера е осъществил в Microsoft. Преди да се причисли към Experian, Бънков е бил общоприет управител на Sutherland България.
още по тематиката
През последните две години чиновниците в офиса на Experian в България се усилват с 50%, а наклонността на напредък се чака да бъде продължена с 25-30% в идващите няколко години.

Experian регистрира 11% растеж на приходите си в района EMEA, както и за Азиатско-Тихоокеанския район за последната финансова година и разшири своя B2B бизнес.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР