Шамански ритуали: Рускиня свари мечешка урина и причини огромен пожар СНИМКИ

...
В Калифорния 30-годишна рускиня е обвинена, че е запалила горски
Коментари Харесай

В Калифорния 30-годишна рускиня е обвинена, че е запалила горски пожар, който може да унищожи хиляди домове. Самата заподозряна твърди, че огънят се е прехвърлил по дърветата случайно - тя е варила мечешка урина и не смята себе си за виновна, съобщават .

Горският пожар, който бушува в окръг Шаста, унищожи 41 жилищни сгради и 90 малки сгради и сега заплашва още 2340 сгради. 30-годишната Александра Сувернева е обвинена в подстрекателство и се тества за участие в други пожари в Калифорния. В деня на пожара жената била на поход и щяла да стигне до Канада. Тя казала на служителите на горското стопанство, че била жадна, и по пътя намерила локва от това, което смятала за меча урина. Тя решила да запали огън, за да го свари.



Според Александра било твърде влажно за огън, затова тя изпила урината и продължила прехода си. В един момент Сувернева заседнала в храстите и извикала пожарникарите, за да й помогнат да се освободи. Прегледали джобовете и чантата й и открили контейнери с CO2, запалка и предмет, съдържащ зелено листно вещество, което Александра, по нейно признание, пушила този ден.

Проучване на работници от близка кариера показа, че жената е изхвърлила две кутии CO2, които съответстват на тази, намерена в нейните вещи. В същия ден избухва горският пожар. Сувернева се позиционира като шаман и твърди, че е докторант в Колежа по екологични и горски науки към университета SUNY в Ню Йорк. По време на първото съдебно заседание адвокатът на Александра каза, че клиентката му е разговаряла с правоохранителните органи и те смятат, че тя има криза на психичното здраве или „нещо свързано с наркоманията“.

Има голяма вероятност жената да е участвала в пожара. Ако бъде доказана вината й, я грози 9 години затвор. Също така, Сувернева е подозирана в предизвикването на други пожари в щата. Специалистите твърдят, че извършителите често подпалват множество места за кратък период от време. Шерифът на окръг Шаста Майкъл Л. Джонсън вече е информирал разгневените собственици на изгорелите къщи за ареста на шаманката. Те бяха принудени да напуснат местожителството си и останаха без домове.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР