В какви точно семейни отношения са Криско и неговата бивша

...
В какви точно семейни отношения са Криско и неговата бивша
Коментари Харесай

Криско, озапти си жената: Цветелина Петрова отврати мрежата!

В какви тъкмо фамилни връзки са Криско и неговата някогашна стюардеса Цветелина Петрова, не е ясно, само че смяната в нея е реалност. За жал тази смяна не е към положително, а от ден на ден възмущава и даже отвращава потребителите.

Докато преди време Цвети Петрова беше знак на чиста и неподправена красота, тактичност в държанието и сексапил, то в този момент наподобява и се държи като евтина... Мнозина са уверени, че или двамата имат проблем във връзката и тя пробва да компенсира, или просто постоянно си е била такава, само че се е прикривала.



Последните фотоси на Петрова са или без облекла, изтегнала се в ръцете на крепък теляк, или позираща вулг@рно като тъпа кифла с издути напред джуки, все едно се кани да прави... сещате се какво, на някой мъж.



" Тая явно си няма работа и по през целия ден се чуди каква тъпота да измисли. Ами, да му се не види, две деца му е родила на Криско, що не вземе да ги гледа?! Или е по-лесно да ги тръснеш на бабите или на бавачки, а ти да чупиш стойки като работничка на околовръстното ", разясняват в нета консуматори.

Цвети и Криско също все по-рядко се демонстрират дружно по фотоси. Обикновено го вършат единствено на празници, само че и самите снимки са някак изкуствени и като по поръчка. Дали в действителност възприятията им са се разсъхнали?!...
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР