В кабинета ми влезе мъж, който поиска рецепта за сънотворни.

...
В кабинета ми влезе мъж, който поиска рецепта за сънотворни.
Коментари Харесай

Нападният от наркомани с нож лекар разказа за ужаса, който са преживели с медицинската сестра и пациентка

В кабинета ми влезе мъж, който изиска рецепта за сънотворни. Аз отхвърлих, само че той предложения своя другар, който също настоя за рецепта. Отново отхвърлих и ги помолих да изоставен кабинета.

Това сподели пред камерата на БТВ доктор Емил Величков, откакто двама наркозависими мъже го нападнаха с нож в кабинета му в Пазарджик. "Двамата станаха нападателни, започнаха да ме заплашват. Единият извади нож и се опита да ме нападне. Имаше рална заплаха и за мен, и за здравната сестра, и за една пациентка в кабинета. Успях да хвана единият нападател и да го слага сред себе си и нападателят с ножа. Може би това ме избави. Сестрата съумя да се обади на тел. 112 и да алармира. Като чуха, че тя беседва с полицията, двамата избягаха. Полицията реагира неотложно и за няколко минути двамата бяха арестувани. Доведоха ги в кабинета да ги разпознаем и след това ги водиха. Нашата работа е да оказваме помощ на хората и не съм очаквал, че ще бъдем нападнати. Вече имаме паник бутон в кабинета ", разкри доктор Величков.

"И двамата бяха очевидно несъответстващи. Заплашваха и не спираха да наскърбяват. Единият даже сподели, че има револвер и ще извади и него. Когато пристигна полицията, продължиха да се държат нападателно и да заплашват. Много грозни неща наговориха ", разкри от своя страна здравната сестра Спаска Кулинска.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР