В живота на всеки от нас има по нещо което

...
В живота на всеки от нас има по нещо което
Коментари Харесай

Тест: Изберете си звезда и вижте коя е кармата ви от минал живот

В живота на всеки от нас има по нещо което не върви, без значение дали поставяме или не старания да го подобрим, az-jenata. Много е допустимо да вземем за пример в случай че не ви върви в любовта, това да е карма от предходен живот, която би трябвало да разрешите през този витален цикъл.

Днес споделяме един забавен тест, който ще ви покаже каква е кармата ви от предходен живот и по какъв начин да я разрешите. Пред вас има три звезди. Изберете една и вижте какво демонстрира резултатът.

Звезда 1 – Да бягате от нездравословни връзки

В минал ваш живот, множеството време сте прекарали сами, изолирани, чувствайки се изоставени. В сегашния ви живот взаимоотношенията са доста значими за вас и вие сте подготвени да извършите всичко допустимо, с цел да предотвратите самотата. Това може да се отнася за любовта, връзките с сътрудници, другари, родственици.

За страдание виждате единствено позитивните страни в хората, не и техните негативни качества. Често се борите за взаимоотношения, които единствено ви нараняват, от боязън да не бъдете самотни. Ето за какво е добре да се научите да разпознавате предупредителните знаци, които ще ви спестят в бъдеще болежка и разочарования.

Звезда номер 2 – Саботирате себе си и задачите си

В минал ваш живот сте правили неща, които не са били добре премислени, не сте постигнали позитивни резултати. Вашите решения постоянно са ви излагали на риск обвързван с финанси, физически и по някакъв метод неуспехите ви са ви предиздвикали да не вярвате през днешния ден задоволително в себе си.

Може би е време да започнете да обмисляте по-добре решенията, които взимате. Не е неприятно да желаете препоръки от другите, само че е значимо освен да бъдете направлявани. Положете старания да повишите увереността си, в случай че е належащо подобрете вашите умения, квалификации.

Звезда номер 3 – Трудности с доверието

В минал ваш живот, постоянно сте били жертва на машинация и пренебрежение, тъй че сте изгубили доверие в хората. Вашата подозрителност е част от всекидневието ви. Ето за какво е значимо в настоящия ви живот да работите над тази карма.

Следвайте интуицията си, а знаците са непрекъснато край нас и елементарно може да разберете, когато някой не е с положителни планове. Оставете си време за създаване на връзки с хората, които поддържат връзка с вас, с цел да ги опознаете по-добре, преди да отсеете дали могат да бъдат част от живота ви или не. Не забравяйте да виждате тъмните и светли страни на характера.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР